Klimavenlligere lokaltransport gør din virksomhed mere attraktiv i udbudsrunder

Klimavenlligere lokaltransport gør din virksomhed mere attraktiv i udbudsrunder

Kunderne efterspørger i stigende grad transportløsninger, der er bedre for miljøet, end transporter, der benytter fossilt brændstof. Det kan du udnytte ved hurtigt at skifte brændstof. Så skiller du dig ud fra mængden, fordi 80 % af transportsektoren stadig er drevet af fossile brændstoffer. Vores vedvarende diesel er produceret af 100 % vedvarende råmaterialer, og udleder 70-90 % mindre CO2e i forhold til almindelig diesel. Neste MY Renewable Diesel passer i alle dieselmotorer, hvilket betyder, at du ikke skal investere i nye køretøjer. Dit valg har en positiv effekt på klimaforandringerne og reducerer også lokale udledninger, fx af skadelige partikler i nærmiljøet.
 
Få vores guide, der beskriver alt, hvad du behøver at vide for at skifte, og tage et stort skridt mod dine bæredygtighedsmål og mod øget konkurrenceevne. I den kan du bl.a. læse om:
 

  • Hvorfor bæredygtig transport bliver et must
  • Fordelene ved vedvarende diesel
  • Konkrete tips til, hvordan du gør

 

DK_DA_Home_Delivery_Form

Left column
Right column

Vil du vide mere?

KONTAKT OSS

*Metoden til beregning af livscyklus-udledninger og reduktion i udledninger følger EU's direktiv om vedvarende energi II (2018/2001/EU)
** Kulstofudledninger fra brugen af ​​vedvarende diesel er nul, da mængden af​​biobaseret kuldioxid, der udledes under forbrænding, er lig med den mængde, der tidligere blev absorberet af det vedvarende råmateriale