Kontakt os

Kontakt os

Udfyld venligst alle detaljer i formularen, så vi kan rette din forespørgsel til den bedst egnede distributionspartner. Så vil de kontakte dig. Du kan til enhver tid selv kontakte andre distributørpartnere. Hvis du vil vide mere om vores distributører, kan du se mere på deres hjemmeside. Bemærk venligst, at ved at indsende denne formular, indsamler vi dine personlige data. Hvis du vil vide mere om dine rettigheder og hvordan vi behandler dine personoplysninger, så se venligst vores Håndtering af personoplysninger.

Interested in buying column-container
Left column
Virksomhedsinformation
Kontaktinformation
Right column
Detajler om jeres køretøjer

I hvilke køretøjer og motorer kan Neste MY bruges?
Neste MY Renewable Diesel kan bruges i alle dieselmotorer, gamle som nye. Neste MY har samme kemiske sammensætning som fossil diesel, og kan derfor blandes i ethvert forhold med almindelig diesel, og samtidig reducere drivhusgasudledningen med op til 90%.
 
Hvilke bilproducenter har godkendt Neste MY Renewable Diesel?
De fleste producenter af tunge køretøjer, som eksempelvis Volvo, Scania og Mercedes, har godkendt brugen af ​​ren HVO i deres motorer. Mange personbilsproducenter har indtil videre godkendt Neste MY som brændstof, men for at være helt sikker, bør du kontakte din bilproducent, for at høre om dine garantier gælder.
 
Kan man blande fossil diesel og Neste MY i samme tank?
Ja, det kan man sagtens
 
Find de fleste af svarene i vores FAQ (Ofte stillede spørgsmål).