Produktinformation

Hvad er Neste MY Renewable Diesel?

Neste MY Renewable DieselTM er en brintbehandlet vegetabilsk olie (HVO), der reducerer drivhusgasudledning (GHG) fra vejtransporter væsentligt. Ved at vælge Neste MY kan virksomheder starte på at nå deres klimamål i dag. Neste MY Renewable Diesel er et HVO100-brændstof, der reducerer drivhusgasudledninger (CO2e) med op til 90 %*. Brændstoffet er fuldt kompatibelt med alle dieselmotorer og den eksisterende distributionsinfrastruktur af brændstof – fra raffinaderiet til tankstationer og slutbrugere. Bare tank og kør! Neste MY er baseret på NEXBTL-teknologien. Et patenteret produkt fra vores egen R&D-indsats. Teknologien gør det muligt at fremstille højkvalitets HVO100 vedvarende diesel af 100 % vedvarende råvarer som affald, restprodukter og andre vedvarende råvarer.

Show More

Videnskabelige undersøgelser og forsøg i marken** har vist, at brugen af Neste MY Renewable Diesel giver følgende fordele med hensyn til lokale udledninger sammenlignet med fossil diesel:

  • op til 33 % lavere niveauer af fine partikler
  • op til 30 % færre kulbrinter (HC)
  • op til 24 % lavere kulilte (CO)-udledning
  • op til 9 % færre nitrogenoxider (NOx)
  • reducerede niveauer af polyaromatiske kulbrinter (PAH)

Lokale udledninger kan naturligvis reduceres effektivt ved at investere i en helt ny flåde af køretøjer med elektriske motorer eller de mest moderne dieselmotorer. Dog tilbyder Neste MY Renewable Diesel en drop-in løsning, som eksisterende køretøjer kan bruge med det samme. Motorer, der er ældre og mindre avancerede, opnår flere udledningsreducerende fordele med Neste MY Renewable Diesel.

Varemærket Neste MY Renewable Diesel understreger, at et individuelt valg betyder noget, og kan have en betydelig positiv indflydelse. Træf det bæredygtige valg med Neste MY og reducér din klimapåvirkning i dag.

hvo diesel handpomp

Fordelene ved Neste MY Renewable DieselTM (HVO100)

co2 emissions icon

Op til 90% mindre udledning af drivhusgasser*

Over brændstoffets samlede livscyklus, når man sammenligner med fossil diesel.
leaf icon

Fremstillet af vedvarende råmaterialer

Neste MY Renewable Diesel (HVO100) er fremstillet af 100% vedvarende råmaterialer
check box icon

Kompatibel med alle dieselmotorer

Neste MY Renewable Diesel kan bruges i alle dieseldrevne køretøjer og motorer.
pistol icon
Et nemt og hurtigt skifte

At skifte til Neste MY Renewable Diesel kræver ingen ny brændstofinfrastruktur eller ændringer af dine køretøjer. Bare tank og kør!

indicator map icon
Fås overalt

Neste MY Renewable Diesel fås i Europa, i Nordamerika og flere andre lande rundt om i verden.

jerry can icon
Ingen kompromisser

Neste MY Renewable Diesel leverer samme høje ydeevne og rækkevidde som fossil diesel, men med renere forbrænding og uden urenheder som svovl, oxygen og aromatiske forbindelser.

storage icon
Fremragende opbevaringsegenskaber

Neste MY Renewable Diesel kan opbevares over længere tid, grundet produktets renhed. Den tiltrækker ikke vand, hvilket betyder, at der er lav risiko for forringelse af produktkvalitet eller mikrobiel vækst, når produkttet håndteres og opbevares korrekt. Den har fremragende stabilitet, hvilket giver enestående opbevaringsegenskaber.

high performance icon
Høj ydeevne

Takket være det høje cetantal i Neste MY Renewable Diesel nedsættes behovet for regenerering af partikelfilteret, ligesom udstødningsudledninger reduceres.

tried and tested icon
Afprøvet og testet

Neste, verdens største producent af HVO100 vedvarende diesel, har en dokumenteret historik, når det kommer til at fremstille højkvalitets vedvarende brændstoffer, godkendt af førende producenter.

euro_icon_128
Et omkostningseffektivt valg

Neste MY Renewable Diesel er en omkostningseffektiv løsning til at reducere drivhusgasudledning, især når man tager hensyn til "well-to-wheels"-tilgangen og de samlede ejeromkostninger.

cold weather performance icon
Fremragende præstation i koldt vejr

Neste MY Renewable Diesel er velegnet til kolde vejrforhold, ned til -15°C.

Neste MY Renewable Diesel: Et overblik

Download et Neste MY produktark her. Du kan også dele det med dine kollegaer.

Download

DK-DA Product factsheet

Hvordan fremstilles Neste MY Renewable Diesel?

LÆS MERE

Vil du vide mere?

 

KONTAKT OS

*Metoden til beregning af livscyklus-udledninger og reduktion i udledninger er i overensstemmelse med EU's Renewable Energy Directive II (2018/2001/EU)
** De gennemsnitlige reduktioner i udledning er baseret på 100 % Neste MY Renewable Diesel-forbrug i præ-Euro VI køretøjer eller præ-Stage IV mobilt udstyr. Bilernes udledninger er blevet sammenlignet med konventionel svovlfri diesel.
 

Læs mere om Neste MY Renewable Diesel